Kiemelt Külföld

A német hadsereg meleg katonája tehetségkutatón énekelt

Az RTL tovább tudja fokozni:

A német hadsereg (Bundeswehr)  nyíltan meleg katonája, a hannoveri Calvin Terrence (Terry)  bejutott az németországi tehetségkutató műsor, a “Deutschland sucht den Superstar” casting következő fordulójába. A szombaton sugárzott harmadik DSDS fordulóban a 22 éves játékos Adele „Make You Feel My Love” című dalát és Ed Sheeran „Lego House” című dalát énekelte a többek között Dieter Bohlent (Modern Talking) is soraiban tudó zsűri előtt.

Terry elmondta, hogy először vesz részt tehetségkutatóban. Beszámolt a munkájáról és arról is, hogy 14 évesen vállalta fel, hogy meleg. Ekkor az RTL-es háttérzene gyorsan átváltott a Status Quo “In the Army Now”-ról a Queen “I Want to Break Free”-re.

A Terry által meghatottan előadott dalokat a zsűri pozitívan fogadta, bár Bohlen megjegyezte hogy  porszívóra emlékeztető hangja van az énekesnek.  Végül négy igen szavazattal továbbjutott  versenyben.

A német hadsereg színesbőrű és meleg katonája. Úgy látszik az RTL-nél az érzékenyítés most is fontosabb volt mindennél…

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább