Belföld Kiemelt

Hont: saját gyerekei anyjával ilyet egy foltos hiéna sem csinál, Magyar Péter viszont megtette

Miután magyar péter publikálta a titokban felvett beszélgetését a saját feleségével , amitől a baloldal a kormány bukását várta, és amiről kiderült, hogy egy kipukkadt lufi, megszólalt a kormánykritikus Hont András is.

Előtte azért jegyezzük meg, hogy ezen a felvételen elhangzik az, hogy a baloldal állításával ellentétben, az ügyészség független, a legfőbb ügyész nem tud beleszólni egy olyan folyamatban lévő ügyben, amiben egy kormánypárti politikus is érintett.

Visszatérve a felvételre, miközben magyar péter pár hete úgy robbant be a köztudatba, mint aki a (ex)feleségét védi, most kiderült, hogy ezzel a felvételellel zsarolta feleségét éveken át. A gyermekeinek az anyjával beszélgetett, azt gusztustalan módon titokban felvette, rögzítette, majd ezzel zsarolta őt.

Ez magyar péter. Hont András kormánykritikus újság író véleménye a mai napról és magyar péterről:

„Tehát, annál, ami elhangzik, mindenki, ismétlem: mindenki, sokkal durvább működést feltételez a NER-ről (megjegyzem: igen, én is). Az érintettek és elkötelezettek el is fogják mondani, hogy dehát, egy olyan ügyről beszélünk, amelyben egy volt államtitkár ellen büntetőeljárás folyik, és arról hallhatunk részletet, hogy az ügyészségen nem lehet átvinni a politikai akaratot. Ugyanakkor azért hadd ne legyünk már hálásak, hogy a NER nem működik sokkal durvábban. Én innentől ebből kijelentkeztem, mindenki bizonygassa tovább magának, hogy övé egyedül az egyetlen helyes alapállás. Annyit még – hogy bizonyos értékekhez azért tartsuk magunkat -, ilyet a saját gyerekei anyjával nemhogy tisztességes ember, de úgy általában ember, sőt foltos hiéna vagy bűzösborz sem csinál.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább