Belföld Kiemelt

Lázár Jánoshoz fordult Szentkirályi Alexandra a BKK-BKV dolgozók érdekében

A vállalati országbérletért korteskedik a Fidesz főpolgármester-jelöltje a miniszternél.

„Kapjanak vállalati országbérletet a BKK-BKV csoport munkatársai is!” – írta egyik legutóbbi bejegyzésében Szentkirályi Alexandra.

Mint fogalmazott, nem helyes, hogy a főpolgármester nemtörődömség miatt elfeledkezne 15 ezer emberről”.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje felidézte, hogy a 2024. március 1.-től bevezetett új tarifarendszer eredményeként a MÁV-Volánbusz csoport dolgozói a teljes országban érvényes vállalati országbérletet igényelhetnek 1250 Ft-ért, így jelenleg Budapesten is ingyenesen vehetik igénybe a BKK járműveit.

„Igazságos és helyes gondolat”

Szentkirályi Alexandra azt írta, „arra kérem Lázár János építési és közlekedési minisztert, hogy a BKK-BKV csoport munkatársai is jogosultak legyenek évi 1250 Ft-ért vállalati országbérletet igényelni a jövőben”.

„Szerintem igazságos és helyes gondolat, hogy a fővárosi közlekedési szolgáltatóknál dolgozó munkatársak a MÁV-Volánbusz csoport dolgozóihoz hasonló kedvezményben részesüljenek. Óriási feladat hárul a fővárosi közlekedési rendszer működtetésért felelős BKK-BKV csoport 15.000 elkötelezett dolgozójára” – tette hozzá.

Végül megköszönte a BKK-BKV csoport dolgozóinak munkáját.
Az erre vonatkozó Facebook bejegyzést itt nézhetik meg:

(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább