Belföld Kiemelt

Újabb két antifa terroristát azonosított a rendőrség

Mindkettő német…

Mint ismert, az elmúlt hétvégén Budapesten több járókelőt támadta meg egy külföldiekből álló szélsőbaloldali csoport. A magyar segítséggel bíró és vascsővel, kalapáccsal hátulról támadó csoport jobboldalinak kinéző embereket támadt meg, súlyos sérüléseket okozva.

Az egyik ilyen támadásról két videófelvétel is készült, ezeket itt láthatja.

A támadás után, már másnap a rendőrség elfogott négy szélsőbalost. Erről videó itt látható.

A rékövetkező napon a rendőrség sajtótájékoztatót tartott, ahol megtudhattuk, hogy a Jámbor Andrással hírbe hozott külföldi csoport négyszer támadt, egyszer lengyeleket, egyszer németeket és egyszer egy magyar párt, ahol a nőt is súlyosan bántalmazták.  Erről itt olvashat.

A támadásokról a német sajtó is beszámolt, a magyar médiában pedig arról olvashattunk, miként kapcsolódik a támadó csoport Jámbor András képviselőhöz és anarchista mozgalmához.

A négy elfogott baloldali szélsőséges közül hármat a bíróság előzetes letartóztatásba helyezett. A nyomozás természetesen tovább folyik, a rendőrség próbálja beazonosítani az elkövetőket, majd elfogni őket.

A rendőrség honlapja szerint sikerült újabb két antifa tagot beazonosítani, akiket „közösség tagja elleni erőszak” miatt körözés alá vontak.

Mindketten németek, egy nő (kattints ide) és egy férfi (kattints ide).

Íme a képük:

Név: SCHROETER MORITZ CHRISTIAN LEOPOLD
Születési családi és utónév:
Nem: Férfi
Születési hely: LEIPZIG
Születési dátum: 2002-03-08
Állampolgárság: NÉMET

Név: WITTKUGEL CLARA JUDITH
Születési családi és utónév:
Nem: Nő
Születési hely: HENSEDT ULZBERG
Születési dátum: 2000-11-19
Állampolgárság: NÉMET

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább