Külföld

Trump Jr.: Kína nevet az amerikai hadsereg transz pilótáin

Kilencvenhét nem és a szükséges névmások…

Ifjabb Trump amiatt aggódik hogy Kína kineveti az amerikai hadsereget, amiért transzneműek is szolgálnak ott.

„Szerinted mit csinálnak az ellenségeink? Nevetnek” – mondta a konzervatív Turning Point USA Americafest konferenciáján  Phoenixben.

„Azt hiszi itt valaki is, hogy a kínai vezetés azon gondolkodik, hogy nagyszámú transzpilóta legyen a hadseregükben? – kérdezte.

„Mellesleg, engem nem zavarnának, ha ők lennének a legjobb pilóták” – mondta Trump Jr. – “De nem ez áll a középpontban, igaz? Nem arról van szó, hogy megtaláljuk a legjobbakat.”

“Szóval ezért kell összefognunk, emberek. Eddig lendült az inga. Túlkorrigált” – mondta. “A mainstream baloldalnak elment az esze.”

Az év elején, amikor a Biden-kormány megszüntette Donald Trump transznemű személyekre vonatkozó katonai tilalmát, a légierő azt mondta, hogy a szolgálat „nyitva lesz minden olyan személy számára, aki képes megfelelni a katonai szolgálat és a felkészültség magas követelményeinek”.

Azóta már van csak melegekből álló helikopterszemélyzet az USA haditengerészetnél.

Ingyenes lett a nemváltoztató műtét az amerikai veterán katonáknak és nőimitátor bemutatót tartottak az amerikai légierő egyik bázisán.

Már augusztusban is érintette ifjabb Trump a témát, amikor a tálibok elfoglalták Kabult, beszólt Milley tábornoknak a Twitteren :”Csak feltételezhetem, hogy [Mark] Milley tábornokot túlságosan lefoglalta a legújabb CRT(kritikus fajelmélet)-irodalom olvasása és a 97 nem megismerése a szükséges névmásokkal együtt, ezért nem tudott ilyen triviális dolgokra nagyobb figyelmet fordítani.”

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább