Külföld

Nőimitátor bemutatót tartottak az amerikai légierő egyik bázisán

Meleg férfiak női ruhában…

Drag-queen, azaz nőimitátor bemutatót tartottak az amerikai légierő egyik bázisán

Az USA las vegasi körzetében található Nellis légierőbázis drag queen, azaz nőimitátor (általában meleg férfiak öltöznek nőnek) bemutatóval nyitotta meg a bázis történetének új fejezetét. A fegyveres szervezetben a stílusváltást Joe Biden januári rendelete tette lehetővé, amikor az amerikai elnök ismét engedélyezte a transznemű emberek besorozását az amerikai fegyveres erők soraiba.

A Nellis légierő bázisának szóvivője elmondta, hogy a látványos előadásra kizárólag férfinak született és női ruhákba öltöztetett imitátorokat hívtak meg azért, hogy „hangsúlyozzák a nőimitátorok művészetének fontosságát és megbecsülését”.

Rob Maness, az Amerikai Egyesült Államok Légierejének nyugalmazott ezredese kételyeit fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a nőimitátoros transznemű bulik milyen hatással lehetnek a szigorú rend szerint élő állományra, amelynek bármikor bevetésre kész állapotban kell lennie.

Források: twitter.com, fr.sputniknews.com, mno

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább