Kiemelt Sport

Nemzeti színeket akar a Fradi Tábor az LMBTQ propaganda helyett

olvasási idő:50 másodperc

Felhívással fordultak a klub elnökéhez…

Felhívással fordultak a Ferencváros szurkolói a klub elnökéhez, melyben arra kérik őt, hogy a természetellenes, gyermekeket veszélyeztető LMBTQ propagandát ellensúlyozva a klub stadionját nemzeti színekre világítsák ki a válogatott mérkőzés idején.  (Miután az UEFA nem engengedélyezte a mérkőzésnek otthont adó müncheni stadion szivárványszínű világítását, más német stadionok úgy döntöttek, ők az LMBTQ színekben fognak a meccs alatt “pompázni”.)

Felhívás!
Az elmúlt napokban mind a nemzetközi, mind a hazai sajtóban rengeteg provokatív hírt olvashattunk az Allianz Aréna szivárvány színbe borításával kapcsolatban, míg nemzeti csapatunk sorsdöntő mérkőzését vívja a stadionban a német válogatott ellen.
Teljes mértékben elhatárolódunk mindenfajta ilyen jellegű propagandától egy ilyen nagy múltú és nívós sporteseményen, mint a labdarúgó Európa bajnokság.
Ennek itt nincs helye, annál inkább a nemzeti színeknek!
Kérjük ezért Kubatov Gábort, illetve a Ferencváros vezetését, hogy a válogatott mérkőzése alatt boruljon nemzeti színeinkbe a Groupama Aréna!
Fejezzük ki támogatásunkat a Hazánk és a magyar válogatott felé és mutassuk meg, hogy másnak ezeken a sporteseményeken helye nincs!
B-Közép
Ferencváros

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább