Sport

Köln és Frankfurt szivárványszínekben a válogatott meccs alatt

Várhatóan lesznek még csatlakozók…

A müncheni Európa-bajnokság arénájának szivárványszínekben való megvilágításának  UEFA-tilalma miatt,  más német stadionüzemeltetők példát akarnak mutatni ahogy ők fogalmaztak a LMBTQ-ellenességgel szemben.

Frankfurt am Main és Köln futballarénái például szerdán, a német válogatott Magyarország elleni Európa-bajnoki mérkőzésén valószínűleg szivárványszínes fénybe borulnak. “Ha München nem teheti meg ezt szerdán, akkor az ország többi stadionjának kell színt vallania. Hajrá, kollégák itt a ligában” – tweetelte kedd este az Eintracht Frankfurt elnökségi szóvivője, Axel Hellmann.

A klubfőnök bejelentette: “A Deutsche Bank Park a szivárványt bekapcsolj a Magyarország elleni mérkőzésre. A Waldstadion színes marad.”

Valami hasonlót terveznek a kölni Bundesliga-stadionban is, amint a kölni sportlétesítmények szóvivője a WDR-nek megerősítette.

A VFB Suttgart elnöke is szívárványba tündökölt a twitteren, így ott is várható az LMBTQ világítás.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább