Belföld

Kocsis Máté: Egy tanár furcsa magyarázattal kísérve vallja be, hogy kiskorúakra hajt

„Miközben a brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt” – kommentálta az esetet a Fidesz frakcióvezetője.

Mint arról beszámoltunk, ma kirúgták a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolából azt a férfi pedagógia asszisztenst, aki videóbejegyzésben mesélte el, hogy az szerinte teljesen rendben van, nem ütközik magyar törvényekbe, hogy egy 15 éves fiúval van szexuális kapcsolatban.

Kocsis Máté a Facebookon reagált az ügyre.

Kifejtette, hogy „a brüsszeli birodalmi központ eljárás alá vont minket a pedofilellenes törvénycsomagunk miatt. Eközben itthon egy tanár furcsa magyarázattal kísérve vallja be, hogy kiskorúakra hajt, és ezt senki ne merészelje számon kérni rajta, mert őt a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ védi, így hát perelni fog”.

Hozzátette: „A gyermekvédelmi törvényünket megtámadták és megsértették, a harc folytatódik tehát. Két gyermek apjaként és a törvény egyik szerzőjeként kijelenthetem: ameddig akár csak egyetlen pedofil is keresi a jogi kiskapukat, vagy ha a hárommillió-hatszázezer magyar népszavazáson kinyilvánított akaratával szemben meg akarják semmisíteni a törvényünket, addig dolgunk van. Küzdeni fogunk a gyermekeink védelméért”.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább