Belföld

Kirúgták a 39 éves pedofil tanárt, aki szerint rendben van az, hogy egy 15 éves fiú a szeretője

Ma kirúgták a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskolából azt a férfi pedagógia asszisztenst, aki videóbejegyzésben mesélte el, hogy az szerinte teljesen rendben van, nem ütközik magyar törvényekbe, hogy egy 15 éves fiúval van szexuális kapcsolata.

Mint megírtuk, videóbejegyzésben dicsekedett a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot.

A 39 éves Bite Zsolt szerint ő nem pedofil, hanem efebofil, ez a magyarázata szerint pedig azt a fogalmat jelenti, ha egy 18 éven felüli felnőtt egy 15-19 év közötti lánnyal vagy fiúval esetében az utóbbival létesít kölcsönös beleegyezésen alapuló viszonyt.

Úgy véli, nyugodtan dolgozhat iskolában, ő nem lépi át a törvényesség határát, ő kikezdhetetlen.

Ezután arról beszélt, hogy az ő moralitásába, ami személyes dolog, belefér, hogy ennyi idősen sokkal fiatalabb szerelme van, s nem érdekli, ha ezt mások elítélendőnek tartják. S elismerte azt is, hogy egy másik tiktokos fiókban nyilvánosan vetkőzik, de nem lépte át a 18 éves korhatárt.

Majd kijelentette, hogy amennyiben valaki „bemószerolja” valamelyik hatóságnál, azt beperli és azt is elárulta, hogy olyan emberjogi szervezetek képviselik, mint a TASZ, a Magyar Helsinki Bizottság, az Amnesty International, illetve a Pedagógusok Demokratikus szakszervezete, mindezt ingyen teszik és képesek akár az Európai Parlamentig is elmenni.

A TASZ később megírta, hogy hozzájuk nem fordult Bite Zsolt, de szerintük ez a kapcsolat rendben van.

Ezt írták:

„Bite Zsolt nem fordult a TASZ-hoz, ezért nem ismerjük az ügye részleteit, de fontos leszögezni, hogy alapvetően itt nem egy jogi kérdésről van szó. Általánosságban annyit tudunk megállapítani, hogy egy 15 éves fiatallal nem bűncselekmény kölcsönös beleegyezésen alapuló szexuális kapcsolatot létesíteni, legyen szó bármilyen nemű vagy szexuális irányultságú személyekről. Hangsúlyozzuk, hoga kérdés megítélése nem korlátozódik pusztán az életkorra: alapvető fontosságú, hogy mindkét fél valóban szabad döntést hozva, önkéntes belátás alapján legyen részese a kapcsolatnak. Az, hogy az ilyen konszenzuális kapcsolatnak mennyiben van reális lehetősége bizonyos feltételek között, olyan összetett pszichológiai, pedagógiai és morális kérdés, amelyben a TASZ jogi területre korlátozódó szakértelme önmagában nem adhat iránymutatást.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább