Belföld

Tizenötéves fiúval “kavar” a tanártüntetések egyik szervezője (videó)

Szerinte ez teljesen normális…

Videóbejegyzésben dicsekedett el vele a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola LMBTQ- aktivista tanára, hogy egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de szerinte ez teljesen rendben van, ő ettől még nem lesz pedofil, ha pedig valakinek nem tetszik, azt majd jól beperli. (Korábban a VIII. kerületi, a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola pedagógusasszisztense, és “médiatábor” szervezője volt.)

A videóban elmondja, hogy  őt olyan neves szervezetek védik, mint a TASZ, a Helsinki Bizottság vagy éppen a PDSZ. Ez utóbbi nevében most már megkérdőjeleznénk, hogy mégis mit rövidít a P? Eddig azt gondoltuk, pedagógus, de ezek után az is lehet, hogy pedofil.

Bite Zsolt közel negyven éves, általános iskolai tanár. Nem mellesleg LMBTQ-aktivista és “efebofil”. Ez utóbbival el is dicsekedett egy videóbejegyzésben, amiben kifejtette, hogy igen, ő egy tizenötéves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot, de ez nem pedofília, ez efebofília. Bite szerint az különbözteti meg a kettőt, hogy mivel a beleegyezési korhatár hazánkban tizennégy év, így az ő “szerelme” már nem számít gyereknek.

Bár hazánkban tényleg nem, de a világ számos országában büntetik a tanár úr hajlamait. Köztük például a csodás, elfogadó és színes Egyesült Államokban, ahol Bite úr kemény börtönéveket kapna a tevékenységéért, majd felkerülne a szexuális bűnelkövetőket tartalmazó listára is. Cellatársai pedig valószínűleg nem igazán tennének különbséget a pedofília és az efebofília között, még akkor sem, ha a börtönkönyvtárban elérhető a Wikipédia- írja a PS az ügy kapcsán.

De Bite úr biztonságban van itt az elnyomó Magyarországon.. Bite úrnak ugyanis vannak barátai. Az alábbi videóban erre is kitér: őt védelmezi a TASZ, a Helsinki Bizottság és a PDSZ. Igen, a pedagógusok szakszervezete kiáll egy negyvenéves ürge mellett, aki iskolás srácokat csábít el. Nincs hálózat, nincs LMBTQ-lobbi, nincs érzékenyítés. Nincs gyomor, ami ezt beveszi, és nincs kéz, ami ilyenkor nem szorul ökölbe. Bite úr úgy tűnik mégsem teljesen biztos a hálózatok nyújtotta védelemben, ugyanis időközben törölte videóját, a pestisracok.hu azonban lementette alább megtekinthetik, kitartást hozzá:

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább