Belföld

A Mi Hazánkból igazolt a Volner Párt

Sorozatosak a kilépések Novák és Dúró pártjából…

A Mi hazánk Mozgalom 18.kerületi elnöke illetve VK. elnöke, Gönczöl András átlépett a Volner Pártba.

A valamikor Olaszországban is élő Gönczöl a Jobbik tagjaként lett a 18.kerületi önkormányzat képviselője, majd miután a Jobbikból kirúgták, függetlenként ténykedett. A Mi Hazánk Mozgalom 2020. augusztusi botrányos tisztújítása előtt lépett be a pártba és lett kerületi elnök, majd szavazott úgy, ahogyan Novákék elvárták tőle. Mondhatni, egy adott feladatra érkezett a Mi Hazánkba.

A Mi Hazánkos facebook csoportokban „elcsalt” jelzővel illetett tisztújítás után a Volner Pártba ejtőernyőzött, ahol kommunikációs vezető lett.

A tisztújítás okozta botrány óta egyébként sorra lépnek ki Novák és Dúró pártjából, előbb a nagykanizsai alapszervezet számolta fel magát, majd Dr.Fülöp Erik országgyűlési képviselő távozott, most pedig több tucat veszprém- és fejér-megyei tag lépett ki, köztük olyanok, akik részt vettek az augusztusi csalásban.  Volner elmondása szerint lesznek még „átigazolások” a Mi Hazánkból.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább