Belföld Kiemelt

Mi Hazánk: Kilépett dr. Fülöp Erik is

Elcsalt tisztújításról beszélnek…

Az ultra-info facebook oldalon jelent meg egy hír, miszerint a Mi Hazánkon belül konfliktusok vannak. Mint írták, kilépések várhatóak. Okoknak elcsalt tisztújítást, fideszes pénzeket, bűnözőket stb jelöltek meg.  Tényeket későbbre ígértek.

A hír után egy órával a független parlamenti képviselő, de a Mi Hazánk színeiben politizáló Dr. Fülöp Erik a facebook oldalán jelentette be, hogy kilép a pártból. Mint írta, folytatja az állatvédelmet.

A Mi Hazánk Mozgalomnak négy parlamenti képviselő segítette a munkáját, de nem is olyan régen Volner János kilépett és saját pártot alapított.  Volner többször panaszkodott, hogy a Mi Hazánk működése átláthatatlan, nem tudni honnan van pénz, és a pártot sajátjaként irányítja a Novák házaspár. A kilépés után nem sokkal tisztújítás volt a pártban, ahol az előzetes ajánlásoknak megfelelően Fülöp favorit volt. Azonban még sem lett elnökségi tag, információink szerint csalás történt, amiben benne volt a párt elnöke is. A feszültség azóta tartott a pártban. Az egyik középvezető a megyei tagság előtt mocskolta Fülöpöt, aki a párt etikai bizottságához fordult. A T.László által irányított etikai bizottság azonban nem látott kivetnivalót, és nem büntette meg a középvezetőt. Egyelőre Fülöp nem erősítette meg, hogy ez lenne kilépésének oka.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább