Belföld

Zugló szocialista polgármestere kitűzte a szivárványos zászlót

olvasási idő:32 másodperc

Ellenáll és tüntetésre hív…

Horváth Csaba Zugló szocialista polgármester szerint “aljas, gonosz és embertelen, ahogy a kormány a legsötétebb módszerrel próbálja összemosni az LMBT+ társadalom ügyét a pedofilok által elkövetett undorító bűncselekményekkel.”

Szerinte a jogszabály épp a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő LMBT+ fiatalokat hozza nehéz helyzetbe, akik mostantól még inkább magukra maradhatnak, ez pedig már számos tragédiához vezetett, pl. öngyilkosság.

„Zugló vezetése támogatja a civil szervezetek hétfői demonstrációját. Tiltakozunk az LMBT+-társadalom ellehetetlenítése, az iskolai felvilágosító és támogató programok betiltása és bármilyen kisebbség megbélyegzése ellen. Éppen ezért szolidaritásunk jeléül kitűztük a sokszínűség és az elfogadás jelképét, a szivárványszínű zászlót Zugló Polgármesteri Hivatalának homlokzatára” – írta a polgármester a közleményében.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább