Belföld

Zsigmond Barna Pál: a baloldalnak a kezdetektől fogva bögyében van a külhoniak szavazati joga

A baloldalnak a kezdetektől fogva a bögyében van a külhoniak állampolgársága és szavazati joga–szögezte le Zsigmond Barna Pál a Mandineren publikált írásában, amelyben a Fidesz országgyűlési képviselője kifejtette, hogy az Erdélyben talált kidobott levélszavazatok a jelek szerint nem eredetiek és feltehetően egy gátlástalan tudatosan felépített baloldali akció áll a botrány hátterében.
A politikus rámutatott, hogy a baloldalon tudják, hogy a magyar nép nem támogatja őket, nem támogatja a hazugságokat és a meggondolatlan összevissza beszédet, a háborús uszítást, az ország fizikai és gazdasági biztonságának a veszélyeztetését. Ezért Gyurcsányék azt a stratégiát választották, hogy külföldi partnereikkel együttműködve megpróbálják hitelteleníteni a választás eredményét.

„Vagdalkoznak, vádaskodnak, csalnak, balhéznak és provokálnak. Miközben a magyar történelem legnagyobb választási csalását valósítják meg, törvénytelen adatbázisokat használnak, most újból a határon túli magyarok és az ő szavazataik vannak a támadások kereszttüzében. A baloldalnak a kezdetektől fogva a bögyében van a külhoniak állampolgársága és szavazati joga” –szögezte le Zsigmond Barna Pál.

„Nem feledhetjük 2004. december 5-ét, a modern kori magyar történelem legsúlyosabb nemzetárulását. Akkor is, akár csak most, Gyurcsány Ferenc a stratéga, a ceremóniamester. A többiek 100 százalékban az ő utasításait követik, keltik a hangulatot, szítják a feszültséget. Most, a múlt heti vajdasági hangulatkeltés után egy marosvásárhelyi diverziót szerveztek” –elemezte a baloldal stratégiáját, majd rávilágított, hogy a félig elégetett, út mellé kidobott néhány magyarországi szavazólapra és borítékokra épp egy olyan Maros megyei falu, Jedd határában találtak rá, ahol az erdélyi baloldali univerzum legaktívabb provokátora, a jelenlegi magyar kormányt lépten-nyomon gyűlölettel bíráló erdélyi újságíró, Parászka Boróka él, elsőként számolt be az ott látottakról, azt is hangsúlyozva, hogy a dolog közvetlenül nem érinti, mert ő természetesen progresszívként nem magyar állampolgár.

Azt is elmondta, hogy bár a bizonyítékokat csak messziről látta, de azt így is meg tudta állapítani, hogy a papírok megviseltek, mert sokan fogdoshatták azokat. Arról persze a baloldal nem beszél, hogy a papírok nem tűntek eredetinek, és érdekes módon azonosító nyilatkozatot sem találtak, ezért eleve érvénytelenek lettek volna a szavazatok –részletezte a döbbenetes esetet a képviselő, aki szerint az egész egy hosszabb ideje előkészített baloldali provokáció, ezt bizonyítja az is, hogy a Telex az erről szóló cikket már február elején megírhatta és betárazhatta.

„Az ügy előkészítése folyamatos volt, ezen kéz a kézben együtt dolgozott a hazai baloldal és határon túli elvtársaik/elvtársnőik. A baloldali főjelölt az amerikai kampányterv szerint rendszeresen zombizta a külhoniakat, illetve a választási vereség megmagyarázása miatt már hetek óta építi a választási csalás mantrát a külföldi megfigyelőkkel és a hazai fake news portálokkal együtt” –magyarázta a politikus, aki felidézte, hogy néhány nappal ezelőtt Márki-Zay Péter Marosvásárhelyre látogatott, ahol elsőként egy olyan sajtóbeszélgetésre került sor, ahová nem voltak hivatalosak az erdélyi magyar sajtó képviselői, de meghívtak olyan román médiumokat, amelyek nem a magyarbarátságukról híresek.

„Ezek a médiumok – érdekes módon – most elsőként adtak hírt a vásárhelyi diverzióról. Utána Románia volt miniszterelnök-helyettese fogadta a díszes társaságot, beleértve a szélsőjobboldali párt képviselőjét is, egy olyan marosvásárhelyi Gyurcsány-imádó ember társaságában, aki – egyes erdélyi médiaértesülések szerint – a diverziót a jeddi hölggyel együtt kitalálhatta és kirobbanthatta – azzal, hogy ő értesítette a román sajtó képviselőit a beállított kamutörténetről” –vázolta fel a baloldali csalás lehetséges forgatókönyvét.

„Kérem, senki se üljön fel a baloldali hangulatkeltésnek, a határon túli testvéreink pedig ne bizonytalanodjanak el az őket ért újabb támadások miatt. Az ilyen elvtelen támadások csak megerősítenek: vasárnap sorsdöntő szavazás lesz, amely a nemzet sorsát hosszú időre meghatározza. Ha elszántak és egységesek leszünk, és mindannyian elmegyünk szavazni, esélyünk van arra, hogy a Gyurcsány-féle nemzetietlen baloldalt végleg kiszavazzuk a politikából. A magyar nemzet náluk sokkal jobb ellenzéket érdemel. Minden szavazat számít, mert Magyarország előre megy, nem hátra!” –zárta gondolatait Zsigmond Barna Pál.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább