Belföld

Závecz kutatás: Mindegy ki nyer a baloldalon, Orbán legyőzi

Závecz: Mindegy ki lesz a baloldali közös miniszterelnök-jelöltje, úgyis Orbán Viktor nyer

Sokkolódott a baloldal: a Závecz Research legfrissebb felmérése szerint teljesen mindegy, hogy végül ki lesz a baloldal közös miniszterelnök-jelöltje, úgyis Orbán nyer. Itt vannak az adatok:

Az elmúlt napokban a pozíciók osztogatásával voltak elfoglalva a baloldali politikusok, már a külügyminiszteri és a miniszterelnök-helyettesi pozíciók betöltéséről is szó volt. Úgy tűnik azonban, hogy ezen nem kell sokat gondolkodniuk, hiszen a Závecz felmérése szerint Dobrev Klára, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter ellen is Orbán Viktor nyerne.

Összes megkérdezett körében Dobrev és Karácsony esetén is 47-47 százalék választaná a Fideszt, míg 39-39 az ellenzéket. Márki-Zay vezetése esetén 45 a Fideszt, 40 az ellenzéket, illetve a bizonytalanok aránya is nőne egy százalékkal.

A biztos szavazók körében is hasonló arányokat találunk. Dobrev és Karácsony esetén 52 százalék a Fideszre, 43 és 44 százalék az ellenzékre voksolna. Ha Márki-Zay vezetne, 51 százalékon áll a fideszesek aránya, és 46-on az ellenzékieké.

Elbízni természetesen senki sem bízhatja el magát, ez egy aktuális állapot, a sikerért meg kell küzdeni, tovább kell dolgozni!

Forrás: Deák Dániel,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább