Belföld

Vonásodik a Mi Hazánk elnöke, családi vállalkozás marad a párt

Tisztújítást tartott a lyobbik 2.0….

Az elmúlt napokban újabb ás újabb vidéki alapítótagok léptek ki, főleg nemzeti érzelmű radikálisok, átadva ezzel a helyüket a balról érkező “hangosan orbánozó” megélhetésieknek. A folyamat ugyanaz, mint amikor a jobbikból lett lyobbik. Magasabb szinten is a régi pártjukban megszokott módszert alkalmazzák a megélhetési politikusok, a Parlamentbe jutva a haveroknak, családtagoknak adják a milliós fizetéssel járó állásokat, miközben a választások előtt ezeket a vidéki tagság felének beígérték, így motiválva őket a kampány során. Olyan haverok kapnak havi milliókat, akik az elmúlt években nulla, azaz nulla munkát végeztek, lásd a vecsési Szabó család.

Az elnökség minden tagja fizetett állásba helyezte valamelyik rokonát. Még az a Dúró is, akinek ugye az elnökségben is van egy rokona, a kedves anarchista férje, Novák Előd.

Két éve volt tisztújítás a pártban, akkor volt egy vidéki csoport, akik nem akartak családi vállalkozást csinálni a pártból, ezért csak Dúrót támogatták az elnökségbe, Novákot nem. Akkor Dúró sírva hívta az ásotthalmi elnököt, hogy a jelölések alapján “Elődöt kicsinálják”. Jött is a figyelmeztetés, ha Novák nem lesz az elnökségben, akkor Dúró lelép és így a Dúró apuka/Novák által irányított kuruc is megy, leszarva azt a havi 3 milliót amit kapnak a párttól.

Be is indult a gépezet, maga a Mi Hazánk elnöke is kampányolt Novák mellett.

Közben a vidéki csoport egyik felét kicsinálták, a másik felét megvették. Összeállt egy szövetség is, Dúró, Novák,Dócs és a vármegyés fiatalok ősi ellensége (egy társuk haláláért tették felelőssé, de persze van az a pénz, amiért ezt elfelejtették) Árgyelán János. Utóbbit bízta meg Dúró, hogy telefonálja körbe a tagságot, és hivatkozzon a párt elnökére, mondja azt, hogy az ő kérése kire kell és kire nem szabad szavazni a tisztújítás során.

Vicces, hiszen a Mi Hazánk elnöke pont e módszer miatt bukott el a lyobbik tisztújításán.

Vicces, mert a tisztújításon az elnöki beszéd során azt mondta ásotthalmi Laci, hogy ő nem Vona Gábor, ő nem szól bele a tisztújítás menetében, hogy ki legyen az elnökségben, azt a tagságra bízza. A tagság meg csak pislogott, hogy “Laci, annyira nem szólsz bele, hogy tegnap kaptuk az üzeneted, hogy Fülöp Erikre nem szabad szavazni, helyette Dócs, Novák, Dúró a favorit.”

Hogy itt Dúró/Árgyelán felhasználta a párt elnökének a nevét vagy a párt elnöke tényleg így szólt bele a személyi kérdésekbe? Nem tudni. A pártelnök azt mondja, ő nem tudott semmiről. Az pártelnök ismerői szerint, az elmúlt 20 évben mindenkit hátbaszúrt már. Az biztos, hogy elfelejtette megbüntetni azokat akik a nevében intézkedtek. Hát igen, ez egy beismerés.

Szombaton újra tisztújítás volt a pártban. A Mi Hazánk elnöke egy emailt küldött a tagság egy részének. Bár legutóbb ugye azt mondta, ő nem Vona Gábor, most mégis “vonásodik” és a levélben megnevezte azokat akiket az elnökségben akar látni, akikkel együtt akar dolgozni. Ezek azok volt, akik eddig is ott voltak. Bár ásotthalmi Laci az elmúlt időszakban nem egy helyen szidalmazta Novákot vagy éppen Dócsot, úgy fest ezek is csak a megnyugtató hazugság részei voltak.  Marad Dúró és Novák, azaz a pártot továbbra is ők irányítják. Marad  az emberük Szabadi is, és a lyobbikból jópénzért átigazolt Pakusza is. (E sorok írójától kért kölcsön a pártelnök, hogy tudja fizetni Pakuszát, mert addig nem volt hajlandó átlépni a lyobbikból amig nem kapta meg a pénzt. Nem adtam egy fillért sem. Pedig ha adtam volna, akkor Jakab is a Mi Hazánk színeiben lenne most.)

Apáti is marad, így az ő kicsinálását a következő tisztújításra halasztotta Dúró és Novák.

A jelenlegi elnökségen kívül csak egy indulóról tudunk, egy holland feleségéről, a váci Csereklye Krisztináról. Naivan elindult, miközben a párt elnöke már rég döntött róla is.

A pártelnök is jól járt, a támogatásért cserében Novákék kifizették az elnök testőreit, és két lakást is bérelnek nekik. A nemzeti-radikális szervezetek is megkapják a megfelelő összeget, ha tiktok videó kell, hát legyen aki vonul rajta. Na ja. A hülye tagság meg a saját pénzéből fizeti majd a helyhatósági választásokat. Úgy, mint a lyobbikban.

Ahogy T.László vonásodik, úgy a Mi Hazánk lyobbikosodik.

Lyobbik 2.0

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább