Belföld

Vona: Macron megalázta a magyar ellenzéket

Az előszobában olyan volt, mintha a menekülteket igazítaná el a francia elnök, hogyan kell beadni a kérvényeket. Megalázó volt – vélte Vona Gábor az Öt címűműsorban.
A Jobbik volt elnöke, a Második Reformkor Alapítvány elnöke az Ötben nyilatkozott az ATV-n. Vona Gábor szerint, miközben szemmel láthatóan mind Emmanuel Macron és Orbán Viktor kölcsönösen élvezték a francia elnök magyarországi látogatását, ráadásul ez mindkettejük számára hasznos is volt, a francia elnöknek a magyar ellenzékkel való találkozója ezzel szemben „megalázó volt a magyar ellenzékre nézve”.

„Szinte megalázta az ellenzéket, én ezt éreztem” – mondta a műsorban Vona Gábor.

„Nem tudom miért nem tudtak egy rendes asztalhoz leülni. Szerintem az lett volna a magyar ellenzék számára igazán jó és demonstratív, és diplomáciailag is jól hasznosítható, ha Márki-Zay Péterrel találkozik négy szem közt. Ezzel Macron is megemeli őt a kihívó szerepkörébe. Ezzel ellentétben ott ültek nem tudom hányan a kis puffokon” –tette hozzá.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább