Kiemelt Külföld

Volt melegpornós indul szélsőjobboldali, homofób párt színeiben Skóciában

olvasási idő:2 perc, 10 másodperc

Vajon a Mi Hazánk színeiben is van ilyen ember?

Ugye ott van az amcsi Alt-Right meleg megmondóembere aki nemrég jelentette be, hogy már nem meleg, Milo Yiannopoulos, aztán ott van Pim Fortuyn néhai holland szélsőjobboldali vezető, aki szintén meleg volt akárcsak Stefan Petzner Brit Nemzeti Párt homoszexuális jelöltje, illetve Jörg Haider, az Osztrák Szabadságpárt alapítója halálos balesete előtt egy melegbárban múlatta az időt, aztán erre most tessék:

Májusban tartják a parlamenti választásokat Skóciában, ahol a “szélsőjobboldali, homofób” Scottish Family Party regionális listáján indul Phillip Tanzer. Nem elég, hogy a 43 éves férfi még csak nem is skót, hanem német, de díjakkal elismert melegpornós múltat tudhat maga mögött úgy, hogy sokáig melegnek is tartotta magát. Most mégis azt mondja, ez a párt képviseli leginkább az életről és a társadalomról vallott nézeteit, számol be róla a The Times.

A fentieken túl a Scottish Family Party kifejezetten feminista-ellenes párt, amely például helyesli a nők és a férfiak közötti bérkülönbséget. Ezt természetesnek tartják, és azzal magyarázzák, hogy “a férfiak inkább hajlandóak veszélyesebb munkákat vállalni, a nők pedig inkább szeretnek a család mellett otthon maradni”. Hiszik, hogy egy gyereknek anyára és apára van szüksége, ellenzik a gyűlölet-bűncselekmények szankcionálását, ahogy az átnevelő terápiák betiltását is. Emellett pedig vallják, hogy az iskolai érzékenyítés “löki” az LMBTQ életstílus és a pornográfia felé a gyerekeket.

Tanzer a szülőhazájában a Mr. Leather verseny győztese volt 2004-ben, majd 2007-ben debütált a Raging Stallion stúdió Ink című alkotásában Logan McCree néven. Tucatnyi díj és a sikeres karrier után 2012-ben hátat fordított a felnőttfilmeknek – és a férfiaknak is.

Bár világéletében a férfiakhoz vonzódott, és több évig a szintén melegpornós Vinnie D’Angelo párja volt, ekkor úgy döntött, Skóciába költözik az akkori barátnőjével, akivel családot tervezett. Mindenképpen zavaros időszak volt számára, egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat tett. Először azt mondta, hogy többé nem meleg, hanem most már heteró. Amikor egykori rajongói megvádolták, hogy ezek szerint gay-for-pay előadó volt eddig – azaz olyan férfi, aki csak pénzért szexelt kamera előtt más férfiakkal -, az nagyon rosszul esett neki. Később inkább biszexuálisként határozta meg magát, hogy aztán újra meleg legyen, aki harcot hirdet a biszexuálisok és a heterók ellen. A külvilágnak nem lehetett egyszerű követni, és miközben családot tervezett és párkapcsolatban élt, barátnője beleegyezésével időnként férfiakkal is lefeküdt.

Tanzer tavaly akkor került be a hírekbe, amikor heteró lett és férfijogi aktivistának állt – bár a nemek közötti egyenlőség híve, de meg van győződve arról, hogy a férfiakat ma kegyetlenül elnyomják. Úgy véli, a legtöbb feminista nem egyenlő jogokat akar a nőknek, hanem indokolatlan előnyöket, miközben áldozatként állítják be magukat. Politikusként a felnőttfilmezés szerzett élményeiből merítene. (humen)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább