Belföld

Volner: Gyurcsány kesztyűbábja megint hazudik

Volner János: Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja megint hazudik.

Megdöbbenéssel láttam, hogy az RTL Híradójában Gyurcsány Ferenc kesztyűbábja, Karácsony Gergely kikelt ellenem, amiért a Volner Párt megtámadta a főpolgármester Fudan Egyetemről szóló népszavazási kezdeményezését. Ennek kapcsán szeretnék néhány dologra emlékeztetni:

1. Karácsony Gergely a Lehet Más a Politika nevű párt színeiben lett országgyűlési képviselő. Egy olyan pártban, amely mind a Fideszt, mind a baloldalt messzemenően elutasította. Karácsony Gergely röviddel később politikai alapvetéseiket és számtalanszor megfogalmazott ígéreteiket megszegve a posztkommunista gyökerű baloldal szolgálatába állt. Ezzel egyben be is árazta, mennyit érnek az ígéretei. Neki sajnos azt sem hihetjük el, amit kérdez.

2. Karácsonnyal ellentétben én ugyanazt képviselem, mint az elmúlt években. Idézek számára a Jobbik 2018-as választási programjából egy rövid részletet:

„Stratégiai együttműködésre törekszünk Kínával és a délkelet-ázsiai régióval a közös érdekek alapján”

Arról nem én tehetek, hogy a Jobbik ugyanúgy hazudott, ahogyan Karácsony Gergely tette és ma már a legutolsó választási programjának is homlokegyenest az ellenkezőjét képviseli. Én továbbra is fontosnak tartom a Kínával történő stratégiai együttműködést.

3. A Fudan Egyetem a világ egyik elitegyeteme, mely kölcsönösen gyümölcsöző együttműködést folytat számos nyugat-európai és amerikai egyetemmel is, még ha ezt a tényt a baloldal és csicskamédiája igyekszik is eltitkolni a magyar emberek elől. Magyarországi kampuszának megnyitása a magyar felsőoktatás színvonalát nyilvánvalóan emelni fogja.

4. A jogszabályok betartása mindenkinek, még a sokat hisztiző baloldali politikusoknak, így Karácsony Gergelynek is kötelező. Ebből adódóan nem lehet nemzetközi szerződésből fakadó kötelezettségekről népszavazást tartani akkor sem, ha Feri azt akarja.

Forrás: Volner János Facebook oldala,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább