Belföld

Volner a Jobbikról: Soha nem látott mélység

Volner János: Jakab ismét bevédte Dobrev Klárát

A Jobbik új jelmondata: “Mit oltalmaztunk hevesen, most ellenünk mások védik.” Jakab Péter ismét bevédte Dobrev Klárát

Döbbenettel vegyes szánalom uralkodik el az emberen, ha a szebb napokat látott Jobbik elnökét, Jakab Pétert hallja. Most éppen arról beszélt, hogy Dobrev Klára az ország irányítására alkalmasabb miniszterelnök-jelölt lett volna…

Többször felhívtuk rá a figyelmet: néhány befutó helyért Jakabék kommunistábbak a kommunistáknál. Ezért semmi sem drága, még az sem, hogy az országot a kommunista és szélsőliberális hatalom karmai közé lökjék.

Az a párt, amelyet Pongrátz Gergely, 1956-os hős indított útjára idáig volt képes süllyedni. Soha nem látott mélység. Ez nem csak a magyar, hanem a nemzetközi politikatörténetben is kivételes horderejű árulás.

Ne gondolja senki, hogy Jakabék nincsenek tisztában vele, mit is követtek el. Éppen ezért ahhoz a pszichológiához nyúlnak, amihez a szemétségeikkel való szembesítéstől rettegők nyúlni szoktak: ordítoznak, szitkozódnak, Lenin-fiús hevülettel fenyegetőznek.

Ilyenkor az ember emlékezetében óhatatlanul is felvillan néhány kép a régi Jobbik életéből. Vidéki taggyűlések, ahol 56-os szerepvállalásukért börtönbe zárt nagypapák segítették a Jobbik munkáját, és csillogó szemekkel mondták: “most talán végre eltakaríthatjuk a kommunistákat.” Egészséges lelkű fiatalok, akik nem buliba mentek, hanem hóban, esőben a Jobbiknak szórólapoztak…. Persze, aki erre emlékezni mer, azt megfenyegetik és leárulózzák a Jobbik új Lenin-fiúi.

A Jobbik még csak egy bocsánatot sem volt képes kinyögni a sok százezer tisztességes magyar embernek, akik bíztak bennük. Dehát nyilván ők már Horn Gyula erkölcseit követik. A kommunisták mindig minden szembesítést ezzel intéznek el: “Na és?” Nekünk pedig nem maradt más, mint kimondani: undorodunk tőletek. És egyre több helyen, egyre hangosabban mondjuk….

Forrás: Volner János Facebook oldala

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább