Kiemelt

Vlagyimir Putyin: A népünk legyőzhetetlen

Az igazságosságba vetett hit, az anyaföld szeretete, az önfejlesztés és az itteni emberek segítése, ezek a képességek teszik népünket legyőzhetetlenné – részletezte az orosz elnök a Travida Art fórumon.

Minden olyan kísérlet, amely arra törekszik, hogy eltörölje a kultúránkat, hogy eltörölje Oroszországot, teljesen hiábavaló és ostoba – nyilatkozta Vlagyimir Putyin a Travida Art fórumon.

Aki pedig máshogy gondolja, az egyszerűen nem tanulta meg jól a történelmi leckét”

– tette hozzá.

Az orosz elnök szerint az a fiatalabb generáció, amelyik képes álmodni és dolgozni, továbbviszi majd az orosz kultúra hagyományait, biztosítva a további generációk folytonosságát is – írta meg a TASZSZ. Annak ellenére, hogy a fesztivál résztvevői is különböző kultúrákat, különböző művészeti ágazatokat reprezentálnak, vannak közös értékeik: az igazságosságba vetett hit, az anyaföld szeretete, az önfejlesztés és az itteni emberek segítése – részletezte az orosz elnök.

Hozzátette,

ezek a képességek, a nemzetünk ezen karakterei teszik a népünket legyőzhetetlenné, a kultúránkat pedig nagyszerűvé”.

Elmondta azt is Putyin, hogy Oroszország történelme azt tanította, hogy az emberek erőssége az egységben rejlik: „Ebben az évben a fesztivál szűk csapatában olyan fiatalok is vannak, akik a felszabadított Donyeck és Luhanszk térségből származnak. Ma itt vagytok, együtt, készek arra, hogy áldozatot hozzatok a közös célért, és tudjátok, hogy együtt vagytok erősek. Ezt tanítja nekünk Oroszország történelme”.

Mandiner

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább