Belföld

Videón egy idegállapot Pécs legelitebb környékéről

olvasási idő:59 másodperc

Komancsok kontra irokézek…

Durva verekedés tört ki szerda délután Pécsett, a Szigeti úton. A Bors egyik olvasója videót is készített az ijesztő pillanatokról. A beszámolók szerint több férfi esett egymásnak egy korábbi szóváltást követően. A felek két kocsiból, először szóban kezdték fenyegetni egymást, majd kiszálltak, de az egyik résztvevő teljes gázzal tolatni kezdett, és összetörte a haragosa kocsiját. Itt szabadultak el az indulatok, a csoport egyik tagja egy fadeszkával esett neki a többieknek.

– Nagyon megijedtünk, ordibálástól volt hangos a környék – mondta a Borsnak a szemtanú, akinek a teraszáról jól látszott, mi történik az utcán. Előkerült egy fa léc is, azzal kezdte püffölni az egyik férfi a többit. Komolyan azt hittük, hogy itt valaki meg fog halni.

A verekedéshez többen is kihívták a rendőrséget, az egyenruhások percek alatt értek a helyszínre.

„ A rendelkezésre álló adatok alapján egy 23 éves férfi szóváltásba keveredett három másik férfival, amelynek során kölcsönösen bántalmazták egymást.  A rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanújával a helyszínről egy 17 éves és egy 22 éves pécsi, valamint egy 24 éves teklafalui férfit állítottak elő, velük szemben a további intézkedések folyamatban vannak. A nyomozás érdekeire való tekintettel az esetről bővebb tájékoztatást egyelőre nem kívánunk adni” – szól a rendőrség közleménye.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább