Kiemelt Külföld

Videó: A rocker ikon szétlőtte a transznő arcával reklámozott sörösdobozokat

Az Anheuser-Busch irányítása alatt álló népszerű sörmárka komoly felháborodást váltott ki, mert közös gerillakampányt csinált Dylan Mulvaney transznemű aktivistával, aki biológiai férfi.

Az influencer Mulvaneynek, a híres Budweiser sört gyártó cég, személyre szabott a Bud Light sört küldött, a dobozokon az arcképével, 365 darabot, mondván így ünnepelje meg az eltelt egy évet, azt a 365 napot, amióta közölte, hogy ő tulajdonképpen nő. Ahogy fogalmazott, akkor kezdte meg a nemi átállást.

Mulvaney vasárnap erről az Instagram oldalán számolt be, elmondva, hogy számára a sörösdobozok a „legértékesebb tulajdonát képezik”, hozzátéve a „#budlightpartner” megjelölést. Ezt követően egy videót tett fel, ahol Mulvaney látható egy fürdőkádban, amint Bud Light sört iszik.  A gerilla kampány részeként.

A bejelentést felháborodás követte, néhány Twitter-felhasználó úgy jellemezte a reklámkampányt, mint a genderpropaganda legfrissebb próbálkozását. Voltak akik azt sejtették, hogy ez valami áprilisi tréfa. De nem.

A konzervatív előadó, producer, szövegíró (rock, rap country)  Kid Rock egy videóban reagált, amit már 8 millión láttak. Ebben szétlő pár ilyen sörösdobozt, amin a transzaktivista képe van.

„Nagypapa ma egy kicsit nyűgösnek érzi magát. Hadd mondjak valamit mindenkinek, és legyek  világos és tömör, amennyire csak lehetséges” – mondta a legendás rocker Trump féle MAGA sapkában, mielőtt betöltötte volna a fegyvert, majd megfordult és céltáblának használta a sörösdobozokat.

– F*ck Bud Light és f*sz Anheuser-Busch – mondta Kid Rock, miközben a középső ujjával beintett. Azóta kampány indult a termék bojkottálására.

Íme a video, és a transzos sör…

A transz aktivista más termékeket is reklámozott már:

Ez pedig a Bud Light sör:

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább