Belföld Kiemelt

Varga Judit: Párhuzamos valóság, avagy fakenews-gyár BBC módra

Varga Judit: Párhuzamos valóság, avagy fakenews-gyár BBC módra.

Miközben Ferenc pápa a százezres tömeg előtt tartott szentmisén köszönetet mondott a „nagy magyar keresztény családnak”, amelyet – mint mondta – szeretne magához ölelni „különböző rítusaival, történelmével, a katolikus és a más felekezetekhez tartozó testvérekkel, akik valamennyien a teljes egység irányába haladnak”, a BBC budapesti tudósításában a címlapján arról ír, hogy a pápa a leselkedő antiszemitizmusról beszélt a magyarországi útján.

Írják ezt akkor, amikor Ferenc pápa így búcsúzott Budapesten: “Amikor újfent hálámat fejezem ki az engem fogadó állami és vallási vezetőknek, szeretném kimondani: köszönöm nektek Magyarország népe. Áldásom innen, ebből a nagyvárosból szeretnék mindenkit elérni, főként a gyermekeket és a fiatalokat, az időseket és a betegeket, a szegényeket és a kirekesztetteket. Veletek és értetetek mondom: Isten áldd meg a magyart!”.

Ne higgyünk az álhírgyáraknak! Isten áldd meg a magyart!

Forrás: Varga Judit Facebook

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább