Uncategorized

Varga Judit olasz lapnak: Sok múlik rajtunk, Magyarokon

Az igazságról, olaszul is 🇮🇹

 

📌 Uniós ügyek és migráció. Az év vége felé közeledve örömmel mutattam be a magyar kormány álláspontját a La Verità című olasz napilap kérdéseire válaszolva.

 

➡️ A migráció témakörével kapcsolatban hangsúlyoztam, hogy míg 2015-ben bíráltak bennünket azért, mert kerítéssel védjük a hazánkat és Európát, mára egyre több tagállam cselekszik hasonlóan. Mi azonban nem várunk bocsánatkérést vagy elismerést, inkább szorgalmazzuk, hogy Brüsszel is vegye ki a részét a határvédelem finanszírozásából!

 

⚖️ Az Alkotmánybíróság határozatával kapcsolatban elmondtam: a magyar kormány bevándorlás-politikájában semmi nem fog változni, hiszen az AB mindenben alátámasztotta a Kormány eddigi döntéseit. A békeidőben született brüsszeli szabályok ugyanis nem tudják megállítani az illegális bevándorlást!

 

🗳Az olasz lap kérdésére kiemeltem: sok múlik a jövő évi választásokon: megvédjük a rezsicsökkentést vagy hagyjuk, hogy a magas energiaárak csapdába ejtsék a lakosságot? Kiállunk a családtámogatások és a gyermekvédelmi törvény mellett, vagy engedünk az erőszakos LMBTQ-propagandának? De talán a legfontosabb kérdés, hogy Magyarország hű marad-e több, mint ezer éves múltjához, vagy feladja szuverenitását?

 

➡️ Ezeknek a kérdéseknek mind európai súlya van, ezért nem véletlen, hogy a nemzetközi sajtót is egyre jobban érdeklik a magyar válaszok. Sok múlik rajtunk, Magyarokon! 🇭🇺✌🏻

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább