Belföld

Varga Judit: Közös felelősségünk a családok támogatása

Európa jövőjéről kicsit másképp – fogalmazott közösségi oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter, aki a Közép-Európai Mediációs Intézet által rendezett, az Európa és a mediáció jövőjéről szóló szakmai, online konferencián mondott köszöntőbeszédében erősítette meg, hogy a magyar kormány számára kiemelt prioritás a családok támogatása, hiszen családok nélkül nincs Európa, gyermekek nélkül pedig nincs jövő.

A magyar kormány számára kiemelten fontos, hogy családbarát intézkedésekkel hatékony megoldást találjon az ország demográfiai kihívásaira. A legjobb családban is előfordulhat azonban nézeteltérés a szülők között. Ezt felismerve, az elmúlt évtizedben a jogalkotás terén komoly előrelépések történtek a közvetítői eljárások ösztönzése érdekében.

– olvasható Varga Judit bejegyzése, amelyben a miniszter kifejezte a magyar kormány elkötelezettségét a családok támogatása mellett.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább