Belföld

Varga Judit: Gyurcsány és csapata nem bánt meg semmit

Az ellenzéki térfelet ma is irányító Gyurcsány az őszödi beszéd kiszivárgása után lemondás helyett a rendszerváltoztatást követő legmélyebb jogállamisági és erkölcsi válságba lökte hazánkat – írta legújabb bejegyzésében Varga Judit.

15 éve ezen a napon derült ki ország-világ számára, hogy Gyurcsány és szövetségesei hazudtak „reggel, éjjel meg este”, hogy kormányzás helyett félrevezettek mindenkit, hogy a csőd szélére vezették Magyarországot – írta Varga Judit.

Az igazságügyi miniszter Facebook-bejegyzésében közölte, az ellenzéki térfelet ma is irányító Gyurcsány az őszödi beszéd kiszivárgása után lemondás helyett a rendszerváltoztatást követő legmélyebb jogállamisági és erkölcsi válságba lökte hazánkat: rendőri túlkapások, minden jogi alap nélkül elrendelt előzetes letartoztatások tömkelege, gumilövedékkel megvakított emberek, összevert fiatalok és idősek, azonosítószám nélküli rendőrök, lovasroham békés tüntetők ellen, hónapokig műveleti területté nyilvánított és kordonokkal körülzárt Kossuth tér, véresre vert országgyűlési képviselő.

Európa és Brüsszel ekkor természetesen mélyen hallgatott. Nem volt akkor se Sargentini-jelentés, se 7-es cikkely szerinti eljárás, nem aggódott a magyar demokrácia és jogállamiság helyzete miatt sem az Európai Bizottság, sem az Európai Parlament, sem a ma minden nap világvégét vizionáló jól ismert civil szervezetek.

Gyurcsány és csapata nem bánt meg semmit, nem kért bocsánatot senkitől. Ne legyen kétségünk afelől, hogy ha lehetőséget kapna, akkor az ellenzék valódi irányítójaként ugyanott folytatná, ahol abbahagyta, természetesen Brüsszel asszisztálása mellett – zárta írását.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább