Kiemelt

Varga Judit: Az Uniónak támogatnia kell Lengyelországot

❗️Az Uniónak támogatnia kell Lengyelországot!

➡️ A napokban új fokozatra kapcsolt a kontinensünket fenyegető migrációs nyomás, miután illegális bevándorlók egyre nagyobb csoportja próbál bejutni Európába Lengyelországon át.

🤔 Déjà vu érzésünk lehet, hiszen 2015-ben épp olyan agresszívan, a határzár megrongálásával próbáltak migránsok tömegei átjutni Magyarországra, ahogyan most Lengyelországba. Mi akkor megálljt parancsoltunk az illegális bevándorlásnak, noha mindenki bírált ezért bennünket és senki sem sietett a segítségünkre. Örömmel látjuk, hogy lengyel barátainkat már nem éri olyan két-frontos támadás, mint minket.

‼️Elég volt azonban a szavakból, technikai vitákra pedig nincs most időnk, hiszen Lengyelországnak nemcsak saját, de az Európai Unió határait is védenie kell! Nekünk pedig végre egységes közösségként kell támogatnunk Lengyelországot!

🇵🇱🤝🇭🇺 Kiállunk lengyel barátaink mellett, és felszólítjuk Brüsszelt a határzár kiépítésének fedezésére, amely, ha tetszik, ha nem: a leghatékonyabb eszköz schengeni határaink védelmére! 🇭🇺✌🏻

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább