Belföld

Válasz Hadházy Ákos úrnak

Válasz Hadházy Ákos úrnak

Magyarország miniszterelnöke az elmúlt héten Rómában hivatalos tárgyalásokon vett részt. A programok, amelyek a nyilvánosság előtt is ismertek, a következők voltak: részvétel a keresztény törvényhozók éves nemzetközi találkozóján és találkozó az egyik európai pártcsalád vezetőjével.

A keresztény törvényhozók nemzetközi találkozójára a meghívás, a hagyományoknak megfelelően és valamennyi meghívott fél számára, magában foglalja a házastársak és a családtagok meghívását is, akik szintén résztvevői a rendezvénynek. Ebből következően a legtöbb meghívott nem egyedül, hanem családostól vett részt a konferencián. A résztvevők egy részét fogadta Ferenc pápa is, akivel a Miniszterelnök Úr – mint az szintén közismert – szeptember 12-én, a Szentatya magyarországi látogatása alkalmával találkozik majd.

Minden, a fentiekkel ellentétes vagy ezeken túlmutató híresztelés nem tekinthető másnak, mint egy a baloldal által már többször, hasonló ügyekben megfogalmazott, most új formába csomagolt hazugságnak.

Forrás: Orbán Balázs,

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább