Belföld

Ungár Szabó Timinek: Meggyőződésünk, hogy vannak olyan magyar állampolgárok, akik agyvérzést kapnak az ellenzéki hisztériától

„Nekünk fontos visszajelzés, ha Szabó Tímea hisztérikus rohamot kap, akkor tudjuk, hogy jó úton járunk” – írta az LMP társelnöke.

Nagy port kavart Tarlós István pénteki kijelentése: a volt főpolgármester elmondta, hogy Vitézy Dávidot jó szakembernek tartja, de meglátása szerint Budapest vezetése ennél már sokkal komplikáltabb feladat. Szombaton az LMP szóvivője azonnal reagált, és elárulta az RTL-nek, hogy ők csak Vitézy Dáviddal tárgyalnak, a Fidesszel nem.

Szabó Timea felháborodásáig hétfőig kellett várni. A politikus szerint „önmagában Vitézyben gondolkodni túlmegy a legmerészebb »konstruktivitás« határán is”. Nem kellett sokat várni Ungár Péter válaszára sem, az LMP társelnöke közölte, hogy „mi továbbra is igyekszünk ugyanakkor függetleníteni magunkat a Párbeszéd és Szabó Tímea elvárásaitól, amikor a döntéseinket meghozzuk”.

Nekünk fontos visszajelzés, ha Szabó Tímea hisztérikus rohamot kap, akkor tudjuk, hogy jó úton járunk.

Nekünk ugyanis meggyőződésünk, hogy vannak olyan magyar állampolgárok, akik agyvérzést kapnak a Fidesz folyamatos gyűlöletkeltésétől, de ugyanúgy agyvérzést kapnak az ellenzéki hisztériától” – írta Ungár Péter.

„Nem tudjuk ki lesz az LMP jelöltje a fővárosban, de ha önmagában a lehetőségek számbavételével azt elértük, hogy egyszerre jött zavarba és beszél össze-vissza a Fidesz, és kap hisztériás rohamot Szabó Tímea, akkor azt visszaigazolásnak tekintjük, hogy jó helyen kapizsgálunk” – foglalta össze a véleményét az LMP társelnöke.

(Mandiner)

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább