Belföld

Ungár Péter: Orbán gyűlöletkeltő, hazug!

Ungár Péter Orbán Viktor péntek reggeli rádióinterjújában elhangzott mondatokra reagált Facebook bejegyzésében.

Orbán Viktor ma a Kossuth Rádióban a következőt mondta: „a homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita” – írta Ungár.
(A kormányfő nem erről beszélt, hanem arról, hogy az oktatási intézményekben jelen lévő LMBTQ propaganda átvezethet a pedofíliára.)
Majd folytatta:
Súlyos, gyűlöletkeltő, hazug mondat.
Ungár Péter szerint három kérdést ugyanis fölvet:
1. Most akkor végre abbahagyja a jobboldal annak a bohócságnak a mondogatását, hogy a „gyermekvédelminek” nevezett népszavazás nem a homofóbiáról szól? A hazug szólamokat, hogy nem szólnak bele felnőtt emberek magánéletébe kihagyhatjuk a jövőben, most, hogy egy rendkívül súlyos bűncselekménnyel mossa össze az összes magyar homoszexuálist a miniszterelnök?
2. Bár én senkinek sem szeretnék a magánéletével foglalkozni, de a Fidesznek dolgozó homoszexuális emberek vajon hol helyezkednek el, ebben a jobboldalon felettébb érdekesnek számító vitában? Szerintük is elvezet a homoszexualitás a pedofíliához? Legalább belső körben el merik mondani a megélt valóságát a homoszexualitásnak?
3. Orbán Viktor, amikor tavaly júniusban arról beszélt, hogy védi a homoszexuális fickók jogait, akkor is gondolkozott, hogy elvezet-e a homoszexualitás a pedofíliához? Mikor hazudott? Most vagy akkor?

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább