Belföld

Újhelyi szerint a Momentum ellopta az ötletét

Mondjuk Újhelyi meg a Mi Hazánktól, akik meg ha úgy nézzük Gődénytől…

Egy hazug, lopós pártot akarunk éppen közösen leváltani. Együtt. Nem szerencsés, ha eltanulod tőlük azt, ami épp taszít mindannyiunkat − javasolta Ujhelyi István, az MSZP EP-képviselője a facebook oldalán a Momentum elnökének .

Fekete-Győr András az ATV Egyenes beszéd című műsorában azt nyilatkozta, hogy „a Momentum elég bátor ahhoz, hogy kimondja, amit az emberek elvárnak”, ezért foglalt állást a párt az „észszerű nyitás” mellett.

Múlt szombaton egy sajtótájékoztató keretében fogalmaztam meg azokat a konkrét javaslatokat, amelyeket szinte kivétel nélkül a Momentum most sajátjaként hirdet − írta az MSZP képviselője. Az index.hu összegzése szerint, Újhelyi megjegyzi, hogy téves a kijelentés, miszerint a Momentumon kívül nem elég bátor egyik ellenzéki párt sem, hogy hangot adjon az „észszerűtlen szigorítások” enyhítése érdekében. Ujhelyi István várja a párt vezetőjének „korrigáló hívását”, akinek azt üzeni:

Kedves András, a propagandadömping és az einstand a Fidesz stílusa. Mi gondolkodni, tárgyalni és szövetségeseket szoktunk gyűjteni. Ez vezet el a kormányváltásig.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább