Belföld

Újabb újságíró távozik a 444-től

Szurovecz Illés felmondásával ötre nőtt a távozók száma, de közben érkeznek új kollégák.

Távozik a 444.hu hírportál szerkesztőségéből Szurovecz Illés újságíró, így ezzel 5-re nő a hírportáltól rövid idő alatt távozó munkatársak száma – tudta meg a Média1. Mint ismert, pár hete távozott Boros Júlia szerkesztő-újságíró és Kiss Imola újságíró, továbbá Mészáros Zsófia vezető szerkesztő és Magyari Péter újságíró is.

A lap úgy tudja, hogy a távozások mind ugyanarra az ügyre vezethetők vissza, amely szerint a 444 egyik, középvezetői szinten lévő munkatársával szemben súlyos vádak fogalmazódtak meg elfogadhatatlannak nevezett magatartása miatt.

Zaklatást nem állapítottak meg, de hibákat feltártak

Kardos Gábor, a Magyar Jeti Zrt. vezérigazgatója az ügy nyilvánosságra kerülése után az állította, hogy az ügy kivizsgálására egy külső szakértőkből álló bizottságot kért fel a portál, amely nem állapított meg zaklatást, de feltárt hibákat. A vizsgálat lezárultával átszervezést hajtottak végre – emlékeztetett a Média1.

Kardos elmondta, sajnálja Szurovecz távozását, de leigazolták a korábban a Telextől távozó Haász Jánost, aki szerkesztő-újságíróként dolgozik majd a 444-nél, és a csapat alaptevékenységét fogja erősíteni – ismertették.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább