Belföld

Újabb pedofilbotrány: Egy kabai testnevelő tanár elcsábította kiskorú diákját

Egy kabai általános iskolában tanult egy lány, aki megtetszett az egyik tanárának. Az ügyészség szerint a férfi tavaly elcsábította a tinit, azonban a testnevelő tanár ezt tagadja.
Állítólag a fiatal, harmincas éveiben járó testnevelő tanár, többször is randira hívta a tinit, akit a közös találkáik során puszilgatott, simogatott.

Végül a gyermek szülei, mikor tudomást szereztek a viszonyról, feljelentést tettek.

Az iskolából azonnal kirúgták a férfit, a rendőrség pedig nyomozni kezdett az ügyben. Azonban a pedagógus tagadja, hogy bármikor is molesztálta volna a diákját.

A pedofil férfi ügyében előkészítő ülést tartottak. A lány jelenleg 16 éves, így az ülés a tini életkora, illetve a bűncselekmény jellege miatt nem volt nyilvános.

„A vád szerint a férfi mint a sértett iskolájában tanító tanár hatalmi helyzetével visszaélve szexuális cselekményt végzett a kiskorú sértettel” –  mondta Dobó Dénes, a Debreceni Törvényszék szóvivője.

Miután a férfi nem ismerte el, hogy bűncselekményt követett el, így a bíróság tárgyalásra utalta az ügyet.

Amennyiben a tanár bűnössége bebizonyosodik, többéves börtönbüntetést is kaphat.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább