Belföld

Újabb nő tálalt ki Magyar Petiről (Videó)

A Tényeknek adott exkluzív interjút a nő, akivel Magyar Péter szintén erőszakosokdott.

Pár nappal a nagy port kavart tinidiszkós botránya után Magyar Péterről újabb megdöbbentő dolgok derültek ki. A Facebook-on egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel szintén erőszakoskodott. A Tények megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett.

Rám feküdt és akkor mondta, hogy… most. Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról.– idézte fel a Tényeknek a történteket az érezhetően még most is megrendült nő.

A magát Laurának nevező áldozat azok után érezte fontosnak, hogy kamerák elé álljon, hogy hallott Magyar Péter diszkóbotrányáról, ahol a politikus kiskorúakat zaklathatott, illetve egy férfitől elvette a telefonját, amit aztán a Dunába dobott. A nő kísértetiesen hasonló élményeket élt át.

Elmondása szerint egy társkereső oldalon, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péterrel, ahol a férfi gyakran vadászott nőkre. Luxus életet kínálva például jachtozós képekkel kábította el a gyanútlan hölgyeket.

Mint egy szexuális ragadozó, úgy kezd el viselkedni. Körbeírja, hogy mit tenne a másikkal, és átküldi a hímtagját – emlékezett vissza Laura a megázó részletekre. Az interjúban azt is elárulta, hogy a személyes találokzóra végül egy ötcsillagos szállodában került sor, de a randevún Magyar kiszámíthatatlanul és agresszívan viselkedett, így a nő valósággal rettegett tőle. Ezért hiába ostromolta, nem akart lefeküdni a férfial. Magyar először úgy tett, mintha megértené, de nem sokkal később bosszút állt rajta: sértegetni kezdte, majd erőszakosan próbálta kényszeríteni, exeiről mutogatott meztelen képeket, végül előtte kezdett önkielégítésbe.

A sértett férfi megfenyegette a nőt, hogy töröljön minden bizonyítékot a történtekről. Hogy ezt tényleg megtette-e, arról sejtelmesen csak annyit felelt: néhányat azét megőrzött.

A Ripostnak a napokban nyilatkozott egy édesapa, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor Magyar Péter is. A lapnak nyilatkozó férfi szerint Magyar Péter perverz és obszén ajánlatokat tett a lányának és barátnőinek is. Az édesapa szerint Magyar a következőket mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább