Sport

Tüzijátékra ébredtek éjjel az Olimpiakosz játékosai Budapesten (Videó)

A Ferencváros csütörtök este 21 órától a Groupama Arénában lép pályára a görög Olimpiakosz Pireusz ellen, hogy az athéni 1-0-s vereség után a maga javára fordítsa a párharcot, és kiharcolja az Európa Konferencia-liga nyolcaddöntőjébe jutást. 

Dejan Sztankovics kérésének megfelelően a játékosoknak biztos, hogy száz percen át kell küzdeniük, a szurkolóknak pedig pokoli hellyé kell varázsolniuk a Groupama Arénát.

Dejan Sztankovics, a Fradi edzője mindjárt a meccs utáni sajtótájékoztatón azt mondta: a magyar bajnok nem tett le a továbbjutásról, és a visszavágón abban a szellemiségben fog játszani, ami a párharc megfordításához kell.

A szerb szakember ehhez azt kérte, hogy

két órára változzon pokollá a Groupama Aréna a pályán és a lelátón is: azaz mindenki adjon bele apait-anyait, hogy meglegyen a továbbjutás.

Az ultrák eleget tettek Sztankovics kérésnek, és a lelátói hangulatot megalapozva éjszaka már hangoltak a sorsdöntő mérközésre.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább