Külföld

Transzvesztita show-val „szórakoztatták” a gyerekeket a Los Angeles-i állatkertben

A „családbarát” szórakoztatásnak nevezett drag queen show-kat, azaz a transzvesztita sztriptíz előadásokat újabb helyszínen kényszerítették a gyerekekre Amerikában.

A Hirado.hu írása szerint ezúttal a Los Angeles-i állatkertben láttak a gyerekek extrém női ruhába öltözött és extrém módon kisminkelt felnőtt férfiak vetkőzős előadását. Az egyik amerikai hírcsatorna riportere felvételt készített a helyszínen, ahol az előadás egyes résztvevői büszkén ecsetelték, hogy szórakoztatni szeretnék a gyerekeket.

A Fox News beszámolója emlékeztett, hogy bár a drag queen showk-at számos kritika érte az Egyesült Államokban, mégis futótűzként terjednek. A Los Angeles-i állat- és növénykert a riporter beszámolója szerint nemcsak felnőtteknek, hanem kifejezetten gyermekek számára is hirdette a programot.

Bár az állatkert egyenlőség programjáért felelős igazgatóját határozottan tagadta, hogy szexuális tartalma lenne az előadásnak, a riport felvételei egyértelműen tanúsítják, hogy a transzvesztita előadók magukat simogatják, a nemi szervüket fogdossák és trágárul beszélnek a gyermekek előtt.

Hasonló transzvesztita sztriptízről számolt be egy másik riporter Texasból, ahol minden korosztály számára ajánlott műsorszámként reklámozták a produkciót. Az előadáson jelen lévő egyik édesanya, aki magával vitte a gyermekét is, azt mondta, hogy igaznak bizonyultak azok a kritikák, amelyek szerint a drag előadók nyíltan beszélnek a szexualitásról. Az édesanyát idézve a riporter azt írta, hogy a transzvesztita sztriptíztáncosok nyíltan beszéltek az orális szexről és más, kifejezetten a szexhez kapcsolódó dolgokról. A tweetben azt is megjegyezték, hogy a dallasi városi tanács tagjai is a nézőközönség között voltak.

Íme a fellépők:

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább