Kiemelt Külföld

Transznőként coming outolt a WWE pankrátor

Az utolsó adag szteroid már nem kellett volna…

Tyler Reks, a WWE házas pankrátora akinek egy lánya is van, Instagram oldalán jelentette be, hogy ő valójában nő és a neve mostantól Gabbi Tuft.

Tyler Reks Instagram oldalán tette közzé coming outját, melyben arról beszélt, hogy „eddig félelemben élt és őrizte ezt a titkot, de most már büszkén megmutatja és vállalja magát”. számol be az eseményről a mandiner.hu.

Tylerrel és feleségével Billy Bush amerikai újságíró készített interjút (videónkon) amely során az immár Gabbi néven ismert pankrátor szőke parókát vett, kisminkelte és kirúzsozta magát és úgy ült felesége mellé.

Az interjúból kiderül, hogy a közismert pankrátorról eddig nagyjából 15 ember tudta, közöttük a felesége, hogy a férfi transzvesztita. Amikor kilencéves kislányuk aludni ment, Tyler, azaz most már Gabi, női ruhákba öltözött felesége tudtával. A házaspár már nem él házas életet, mert mint Tyler, azaz Gabbi úgy fogalmazott, felesége nem szereti a „nőket” és amióta „nőies nő” lett, azóta a kapcsolatukból már hiányzik a szexualitás.(forrás: mandiner)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább