Kiemelt Külföld

Transznemű nőknek gyártanak speciális bikinit

Piaci rést tömnek be…

A Swim by Alba luxus fürdőruhamárka Lili St. Jerry transznemű modellel és transzaktivistával együttműködve dobta piacra a Lili Gaff névre keresztelt fürdőruha-kiegészítőjét, amelyet kifejezetten transznemű nőknek terveztek. A Swim by Alba alapítója  Albana Janjeva és a transznemű Lili St. Jerry egy Black Lives Matter tüntetésen találkoztak ahol a divatról is beszélgettek, majd jött nekik ez a remek ötlet.

Az Independent szerint a gyártó célja az volt, hogy a férfinak született, de azóta nővé változott emberek is „magabiztosnak és szexinek érezzék magukat bikiniben”.

A speciális kiegészítő valójában egy titkos tangabugyi – és hasonló elven működik, mint a korábban a veszélyesebb férfisportokból megismert szuszpenzorok – amelynek viselését a luxusmárka a bikinik alá javasolják. Különösen, ha a transznemű nő nem esett át a nemváltás során rendelkezésre álló összes műtéti beavatkozáson.

A termék bemutatója március végén lesz és után olyan 35 font körüli áron lesz kapható.  (origo/independent)

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább