Belföld

Tóth-Szántai József: A baloldal mindent elkótyavetyélt, most négyet kell előre lépnie Miskolcnak

Tóth Szántai József, Miskolc új jobboldali polgármestere komoly kritikát fogalmazott meg az előző baloldali városvezetéssel szemben, amelyet a város gazdasági nehézségeiért és a problémák kezelésének hiányáért tart felelősnek. Az új polgármester célja, hogy Miskolc fejlődési pályára álljon, és négy lépésben képzeli el a város átfogó fejlesztését.

Miskolc új polgármestere a Híradó.hu-nak adott interjújában első lépésként a gazdasági stabilitás megteremtését hangsúlyozta, amit a helyi gazdaság élénkítésével, befektetők vonzásával és az állami támogatások hatékony felhasználásával kíván elérni. Fontosnak tartja, hogy a város olyan gazdasági környezetet alakítson ki, amely vonzó a beruházók számára, és amely lehetővé teszi a fenntartható fejlődést. A második lépés az infrastrukturális fejlesztésekre összpontosít. Tóth Szántai tervei szerint Miskolc közlekedési és közmű infrastruktúráját korszerűsíteni kell, hogy javuljon a közlekedés és a szolgáltatások színvonala. A polgármester célja, hogy a város modern és jól működő infrastruktúrával rendelkezzen, amely támogatja a helyi lakosság igényeit és a gazdasági növekedést.

Harmadik lépésként szociális programok bevezetését tervezi, amelyek a lakhatási és szociális ellátásokat célozzák, különösen a rászorulók támogatására összpontosítva. Tóth Szántai szerint a helyi szociális háló megerősítése elengedhetetlen ahhoz, hogy a város minden lakója megfelelő ellátásban részesüljön, és esélyt kapjon egy jobb életre.

Végül a közbiztonság javítása kiemelt prioritásként szerepel a tervei között. Ezt a rendőri jelenlét növelésével és bűnmegelőzési programok bevezetésével kívánja megvalósítani. A polgármester úgy véli, hogy a közbiztonság erősítése hozzájárul a lakosság biztonságérzetének növeléséhez és a város vonzerejének fokozásához. Tóth Szántai József elkötelezett Miskolc fejlődése mellett, és bízik abban, hogy az új jobboldali vezetés képes lesz megoldani a múlt hibáit és fellendíteni a várost. Az interjúban megfogalmazott célok alapján új távlatok nyílhatnak Miskolc előtt, ha az új vezetés megvalósítja elképzeléseit. A teljes interjút ITT olvashatják.

Forrás, fotó: Híradó.hu

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább