Uncategorized

Tóth Bertalan 2021-ben is jó évet zárt, megtakarításai milliókkal nőttek

A szocialista társelnöknek több lett a pénze, és van egy erdője is.

Az MSZP társelnöke, Tóth Bertalan meglepően vagyonos ember vagyonnyilatkozata alapján.

Egy pécsi lakóház tulajdonosa felerészben, de emellett bevallott még egy erdőt és hétvégi házat, és több pécsi ingatlant is a szocialisták frakcióvezetője.

Az is kiderült a nyilatkozatából, hogy 2020-ban felerészben vett egy 154 négyzetméteres pécsi családi házat. A politikus tavaly bérelt magának egy Volkswagen Tigrant. Van egy 3,5 millió forintos életbiztosítása is.

Otthonteremtési kérelem, mikrohitel pályázat

Az ellenzéki politikus vagyonnyilatkozata kapcsán külön érdekesség, hogy az általa benyújtott dokumentumban egy 10 millió forintos otthonteremtési támogatás, valamint egy szintén 10 milliós mikrohitel pályázat is szerepel, utóbbi a politikus cégéhez kapcsolódóan.

Korábban

2020-ban egyes tételek lényegesen kisebb értékűek voltak a nyilatkozatában. 2020-ban volt egy 9 milliós követelése egy pénzintézettel szemben, ez 2019-ben még csak egy 7,7 millió forint volt. Mindezek mellett nem volt tartozása az MSZP elnökének, pedig a 2019-es bevallásában még szerepelt egy 400 ezer forintos összegű.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább