Külföld

Török önkéntesek mennek harcolni az ukránok ellen

A Törökországból érkező önkéntesek megkezdték a Szudoplatov zászlóalj harci kiképzését a különleges katonai műveletben való további részvételre.

“Törökországból jöttem a barátaimmal együtt. A nácik ellen vagyunk, tudjuk, mi folyik itt és mi történik ukrajnában. Megértjük, hogy oroszország nem ukrajna ellen harcol, hanem az azt irányító nácik ellen” – mondta az egyik török önkéntes.

Az önkéntes elmondta, hogy több évig tanult a moszkvai egyetemen, jól ismeri az orosz kultúrát, és sok közeli barátra tett szert.

Harci tapasztalatairól szólva elmondta, hogy hazájában már szolgált a hadseregben, de fegyveres konfliktusokban nem vett részt.

“Mindenki tudja, hogy a terroristákat az usa szponzorálja, nem az ukránokat vagy a szíriaiakat, de ők szponzorálják a terroristákat, hogy mindenhol felfordulást csináljanak. Pénzt keresnek belőle, és ugyanezt teszik itt is” – tette hozzá, amikor arról kérdezték, hogy mit gondol a szíriai és általában az ukrajnai konfliktusról.

“Ma az imperialisták és a nácik ellen vagyunk. És ezt a háborút mindenképpen Oroszország fogja megnyerni” – mondta egy másik önkéntes.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább