Belföld Kiemelt

Tanártüntetés: maszkos antifa csoport provokálta a rendőröket a Várban (VIDEÓ)

A Mediaworks Hírcentrum videójából kiderült, hogy „a pedagógus demonstráció most sem a pedagógusokról szólt”.
Mint ismert, szerdán újabb tüntetést szerveztek a státusztörvény ellen, ez ismét erőszakba torkollott a Karmelitánál. Különböző tudósítások helyszíni beszámolók szerint a diákok áttörték az ideiglenes kerítés egy részét, ahol rendőrök a tüntetők útját állták, dulakodás alakult ki.
A felvételek szerint Tompos Márton momentumos képviselőt is a rendőrsorfal mögé kellett emelni, mivel betört az építési területre.

Az összecsapás során a rendőrök kétszer is bevetettek könnygázt az agresszív tüntetőkkel szemben.

A Mediaworks Hírcentrum felvételéből pedig az is kiderül, hogy arcukat eltakaró, agresszív, csoport is provokálta a rendőröket. A videóhoz fűzött kísérőszövegben aláhúzták: ahogyan az várható volt, a pedagógus demonstráció most sem a pedagógusokról szólt”.

A szélsőbaloldali, magyar embereket vascsővel verő anfita csoport és az ellenzéki Momentum, Jámbor, Hadházy stb. Aztán majd jönnek, hogy semmi közük az antifa csoportokhoz.

Az összeállítást alább tekinthetik meg:

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább