Belföld

Szürreális: Karácsonyt a saját sajtósa interjúztatta meg az RTL Klub nevében

A kérdéseket természetesen előre megbeszélték.

Semmi meglepő nincs abban, amikor Karácsony Gergely elmenekül a kérdések elől, azonban ezúttal egy rendkívül szürreális szituációba keveredett az Origó. A hírportál riportere több aktuális ügyben kérdezte volna a főpolgármestert, aki szokásához híven szóra sem méltatta. Ezzel szemben a baloldali főpolgármester előre egyeztetett egy interjút az RTL Klubbal.

Az Origó felvételén tisztán látszik, hogy az interjú kezdetekor Karácsony Gergely közeli munkatársa, egy sajtótitkári feladatokat ellátó asszony készítette el az „interjút” a főpolgármesterrel, mivel az RTL Klubnak állítólag nem volt erre éppen az alkalomra riportere.

A hírportál által készített felvételből nemcsak az derül ki, hogy Karácsony előre egyeztetett a baloldali propagandatévével, hanem hogy még a kérdéseket is megbeszélték. Az Origó információi szerint

Altbacker Zsuzsa Karácsony közeli munkatársa, afféle személyi sajtósként funkcionál.

Úgy tűnik, olyan sajtóeseményen, amin nem kérdeznek alá Karácsonynak, nem is hajlandó részt venni. Mint arról arról már mi is beszámoltunk, Vitézy Dávid azt azt állítja: Karácsony Gergely az ATV által szervezett főpolgármester-jelölti vitán sem hajlandó részt venni.

Az LMP főpolgármester-jelöltje a legújabb bejegyzésében azt írta: miközben Dobrev Klára napi öt posztban kéri számon Magyar Pétert azért, hogy miért nem vitázik minden ezt felajánló jelentősebb csatornán, a DK saját főpolgármester-jelöltje csak kibúvókat keres a viták elől.

Karácsony Gergelyt ezúton is tisztelettel kérem, ne meneküljön a viták elől, gondolja ezt át újra, és fogadja el akár a most visszautasított ATV vagy akár a korábban már általa elhárított RTL felkérését– fogalmazott a politikus, hozzátéve, lehetőséget kellene adni a csak tévécsatornákról tájékozódó budapestieknek is, hogy lássanak olyan főpolgármester-jelölti vitát, ahol ütköztetik, mit gondolnak az elmúlt évek főpolgármesteri teljesítményéről és Budapest jövőjéről.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább