Belföld

Szlovén lap: Magyarország biztonságosabb Franciaországnál

A Nova24tv.si. hírportál emlékeztetett arra is: Orbán Viktor többször kijelentette, hogy a keresztények a jövőben menekülni fognak Nyugatról Magyarországra.

A szigorú bevándorláspolitikával rendelkező Magyarország Kelet-Európa biztonságosabb országai közé tartozik és sokkal biztonságosabb Franciaországnál – írta meg pénteken a Nova24tv.si, amelyet a Mandiner szemlézett.

Orbán Viktornak igaza volt?

A szlovén hírportál emlékeztetett arra is, hogy Orbán Viktor korábban többször kijelentette, a keresztények a jövőben menekülni fognak Nyugatról Magyarországra, aminek oka a muszlim bevándorlás lesz. A Nova24tv.si közölte, hogy a Numbeo életszínvonal-rangsora szerint Franciaország a 30., Magyarország a 40. helyet foglalja el, ami ugyanakkor nem árul el mindent. A biztonsági index elemzése ugyanis azt mutatja, hogy Franciaország csak 44,7 pontot ért el, ezzel szemben Magyarország 66,1 pontot.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább