Külföld

Szlovák külügyminiszter Orbánnak és Putyin „magyar kollaboránsainak”: Húzzatok a f*szba!

A magyarellenes szlovák külügyminiszter Rastisláv Kácer egészen elképesztő bejegyzést tett közzé.

A tárcavezető a közösségi oldalán azt  üzente „Putyin Kárpát-medencei szövetségeseinek” csak azt tudja üzenni, „Иди на хуй”, azaz „húzzanak a faszba” esetleg „basszák meg”.

Egyre inkább súlyosbodik a helyzet a magyar-szlovák diplomáciában, köszönhető a hülyeségeket felböfögő Kácer tárcavezetőnek.

A felvidéki ma7 portál értékelése szerint Kácer a nyugati mainstream narratíváját mondja fel. Orbán Viktor magyar kormányfő mellett Robert Fico is megkapja a magáét, amikor a tárcavezető azzal érvel, Szlovákia „ezer éve” a nyugati közösség része, és nem szeretné, ha Szlovákiában „úgy csinálnánk mint Orbán” Magyarországon.

Káčer számos bekezdést szán Putyin „Kárpát-medencei szövetségesére” is.

Megemlíti például, hogy a magyar miniszterelnök hétvégi évértékelőjében arról beszélt, egyedül Magyarország látja másként a békéhez vezető utat EU-ban és a NATO-ban.

Putyin kollaboránsainak, különösen a mieinknek a Kárpát-medencében és a Felvidéken (az eredetiben is így szerepel), akik Ukrajna elpusztítása árán képzelik el a békét, csak azt tudom mondani, Иди на хуй! – írja zárásul.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább