Külföld Sport

Szexbotrány a norvég bajnokságban

Szexorgiába torkollott a bergeni stadionbuli

A norvég élvonal utolsó helyén álló csapat részeg játékosai betörtek a saját létesítményükbe.

Komoly botrány rázta meg az SK Brann Bergen labdarúgócsapatát, miután kiderült, a csapat egy átmulatott éjszakát a saját stadionjában szexorgia közepette fejezett be.

A norvég élvonalban szereplő csapat 12 játékosa a hétfő esti edzőmeccs után egy étterembe ment, onnan egy zenés szórakozóhelyen folytatta az estét, végül éjjel fél 1-kor betörtek a 17 ezer férőhelyes Brann Stadionba.

Ráadásul négy nőt is vittek magukkal és a helyi újság, a Bergens Tidende információja szerint az öltözőket és a stadion gyepét is felavatták.

Ugyan a telefonokat állítólag az arénán kívül hagyták, nehogy valaki is megörökítse fotón vagy videón a történeteket, azzal nem számoltak, a biztonsági kamerák sok mindent rögzítettek.

Jimmy Nagel Jacobsen sportigazgató elfogadhatatlannak nevezte a történteket, és azt mondta, az érintettek számára az ügynek következménye lesz.

A játékosok lehet, szexuálisan a csúcsra járatták magukat, de a pályán labdával nagyon gyengén teljesítettek eddig:

a Brann 14 mérkőzés után egy győzelemmel, négy döntetlennel és kilenc vereséggel, hét megszerzett ponttal a norvég élvonal utolsó, 16. helyén áll.

Forrás: 24.hu.

 

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább