Külföld

Szétbomlott holttestet találtak Pakson

Ismeretlen holttest miatt adott ki körözést a Paksi Rendőrfőkapitányság. Három részben találtak meg az emberi maradványokat.

– szúrta ki a Blikk a rendőrség honlapján.

Február 16-án, csütörtökön holttestet találtak Pakson. Mint írják, a testrészeket – a koponya csontot, a törzset és az alsó végtagokat – három különböző helyen találták meg. A holttesten nem tudták elvégezni a fogstátusz vizsgálatot, mivel az alsó állkapocs hiányzott, illetve a felső állkapocs részéből eltűntek a fogak.

A körözésben nem szerepel az elhunyt neme sem, csak annyi, hogy őszes haja volt. Az szintén nem derül ki a rendőrségi körözésből, hogy egymástól mennyire messze találták meg a testrészeket, illetve hogy felmerült-e az ügyben idegenkezűség gyanúja.

A ruházatáról részletes leírást adtak:

  • Egy cipzáros világos- kék színű kardigánt viselt, a kardigán jobb oldali hónalj részen a varrás mentén kb. 4 cm. hosszan szakadt volt. Márka- és méretjelzéssel el nem látott ruhanemű.
  • A márkajelzés nélküli lábbelija 38-39-es lehet, egy fekete magassarkúban találták meg a végtagokat.
  • Rövidujjú pólót viselt, aminek a színe a holttest erőteljes bomlására miatt nem megállapítható. a póló mellkasi részén egy nagy méretű, négyszögben elhelyezkedő mintázat látható, melyen egy színes csónak és abban tartózkodó 3 személy látható, akiknek az árnyképe látható. a kép alsó részén a „caribbean islands” felirat olvasható.
  • Az 1 pár zokni színe a holttest erőteljes bomlása miatt nem meghatározható.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább