Belföld

Szél Bernadett nagyon ideges Kövér Lászlóra

Kövér László egy most kiszivárgott hangfelvétel szerint azt közölte a titkosszolgálatokkal, hogy mi, az ellenzék vagyunk a legnagyobb nemzetbiztonsági veszély az ország számára, és hogy számít rájuk, mármint a magyar titkosszolgálatokra (!) abban, hogy Magyarországot megvédjék a magyar (!) ellenzéktől. || A Direkt36 anyaga topkommentben 👇🏻

Kövér László számára láthatóan nem történt meg a rendszerváltás. Ugyanazokat a pártállmi reflexeket produkálja, mint a kommunista rezsim funkcionáriusai. A most kiszivárgott hangfelvételeken a házelnöktől, Magyarország második legfőbb közjogi méltóságától (vagyis inkább méltatlanságtól) hallható kijelentések alkotmány-és törvénysértőek, a többpárti képviseleti demokráciával szemben a hatalom kizárólagos birtoklására való törekvést fejezik ki.

Kövér László méltatlan arra, hogy egy magát legalábbis papíron demokráciának nevező ország házelnöke legyen. Minden, a pártállamot a háta mögött tudni akaró, a plurális demokrácia mellett elkötelezett állampolgár szerint tűrhetetlen az a pártállami tempó, amivel Kövér és a Fidesz Magyarországot ismét egyetlen párt kizárólagos hatalmának akarja alávetni.

A kommunista pártállami rendszernek leáldozott, nem akarunk újabb pártállamot, az ennek álmát dédelgető újkommunista vezetőknek pedig semmi keresnivalójuk felelős pozícióban.

Magyar országgyűlési képviselőként visszautasítom, hogy a magyar szolgálatokat a Fidesz ellenem és a magyar ellenzék ellen használja. Az ellenzék Magyarország része. Jobb helyeken ezt követően az egész kormány távozna. Én mindent megteszek a változásért és erre hívok mindenkit. Nem akarunk pártállamban élni.

Ez a weboldal sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése, és a weboldalon végzett látogatói tevékenységek nyomon követése érdekében. Elfogadás Tovább